Plata si livrare

Livrare comanda
Imediat ce comanda ta este confirmata, ne punem in miscare si incepem sa-ti pregatim coletul.

Cand primesti comanda
Termenul de expediere este de 1-2 zile lucratoare. Expedierea este atunci cand coletul pleaca de la noi din depozit. Odata ce expediem coletul, puterea sta in mainile curierului.

Cine livreaza comanda
Livrarile noastre se fac prin serviciul de curierat rapid Urgent Cargus si Dpd Courier, de luni pana vineri. Atunci cand primesti coletul, verifica sa fie in stare buna. Daca ai optat pentru plata cash la livrare, nu uita sa ceri curierului o dovada a incasarii banilor.


Cat costa livrarea
Livrarea este gratuita la cumparaturi de peste 200 de lei. Pentru restul comenzilor, taxa de livrare este de 18 lei cu TVA inclus. Pentru localitatile aflate in afara razei de actiune Urgent Cargus sau Dpd Courier, se percepe o taxa suplimentara de 0,8 lei/km fata de cel mai apropiat sediu local al curierului.


Plata prin card bancar
Platesti online folosind cardul tau bancar Visa, Visa Electron, Maestro sau Mastercard. Dupa finalizarea comenzii, esti redirectionat in pagina platformei Euplatesc.ro pentru a completa informatiile de pe card.


Plata cash la livrare
Platesti in numerar curierului atunci cand iti livreaza produsele. Acesta iti elibereaza o dovada a incasarii sumei care tine loc de chitanta fiscala.


Plata prin transfer bancar
Primesti factura proforma imediat dupa finalizarea comenzii online.